Choco Lite: meningen en productsamenstelling

Chocolade is goed voor alles. Chocolade stelt geen vragen, chocolade is uitgebreid. Het verlicht pijn en verdriet, verbetert de stemming. Helaas is het echter ook vet.  Als je naar mijn lijn kijkt, kun je meteen begrijpen dat chocolade mijn beste vriend is, in het gezelschap van wie ik de hele dagen doorbrengen! Helaas is onze vriendschap een maand geleden op de proef gesteld, zeer moeilijk........ De schaalwijzer heeft 86 kilogram getoond! Ik heb genoeg gezegd! Ik besloot mijn contact met chocolade categorisch te beperken! Ik heb het een paar maanden tegengehouden.... En daarna? Misschien hebt u dit misschien begrepen........ Ik verslonden een grote hoeveelheid snoepgoed in één keer en ik vetmester weer.  Daarom wist ik toen ik ontdekte dat er één ding was zoals Choco Lite, een chocolade afslankende cocktail, dat ik het moest hebben!!

Choco Lite is een afslankende cocktail al. Chocolade, die wordt gedronken tijdens een van onze maaltijden. Bij voorkeur voor ontbijt. Een deel van deze drank bevat slechts 217 calorieën! En ook veel vitaminen en mineralen! En dit alles dankzij de rijke samenstelling waaraan Choco Lite zijn effectiviteit dankt.

Cacao: bron van vele kostbare elementen zoals kalium, magnesium, ijzer, calcium. Het vermindert de eetlust van snoepjes en verbetert de stemming.

Om eerlijk te zijn, toen ik deze compositie zag, vertelde ik mezelf dat Choco Lite geen goede smaak zou hebben......... Ondanks alles hoopte ik echter dat cacao de situatie zou redden. Ik besloot toch één pakket te kopen. Gewoon om te proberen. Ik wilde gewoonweg niet de recensie schrijven van een product dat ik nog niet had getest. Het zou niet eerlijk voor u zijn geweest, geachte lezers.

Zoals aangegeven door de fabrikant dronk ik een deel van Choco Lite per dag. Ik begon de dag met cocktails en niet met traditionele broodjes.... Je zult zeker willen weten welke smaak de Choco Lite heeft als het echt is zoals chocolade zoals de producent belooft. Helaas is de smaak van deze drank verschrikkelijk! Natuurlijk is de kleur die van chocolade, maar de smaak? De spirulina is hoorbaar, waarvan de geur en smaak lijkt op die van visvoer.  Maar laten we tot de harde conclusie komen: de afslankende effecten. Zoals u zult hebben begrepen, ben ik in vier weken geen afslankend gewicht van 24 kilogram.  Ik heb zelfs de helft van dat gewicht niet verloren! Ik verloor twee slecht gevormde kilo' s....... Een beetje, toch? Misschien was deze cocktail lekker lekker, het kon nog wel gaan............. Maar als ik alleen maar aan die bruine brodaglia denk, voel ik me slecht! Het positieve aspect van de behandeling met Choco Lite is dat deze cocktail de eetlust vermindert.... Het vult gewoon onze maag. En dat is alles.........

Natuurlijk heb ik niet opgegeven dat ik het verlies van gewicht zal blijven verliezen. Die twee kilo's motiveerden mij om mijn strijd voor een slanke lijn voort te zetten. Deze keer heb ik me geconcentreerd op dieet. Ik heb beperkt junk food, inclusief chocolade, zonder alles op te geven. Ik kocht ook een voedingssupplement: Silvets pillen. Moet ik noteren waarom ik besloot om een pil te bereiden?  Na het avontuur met Choco Lite wil ik niets te maken hebben met cocktails, poeder en andere afslankende uitvindingen. Het gebruik van de Silvets voorbereiding is gewoon een genot. Vergeet niet om twee Silvets pil twee pils per dag in te slikken. En de resultaten lijken verrassend snel. Eerst merkte ik ze na de eerste twee weken! Mijn eetlust is aanzienlijk afgenomen en zelfs mijn geliefde chocolade is niet langer een gevaar voor mijn lijn! Ik heb er elke dag een stukje van gegeten of mijn favoriete chocoladestok als tussendoortje, en dat is genoeg! Zoetjes trokken me niet meer aan! En denk dat als ik het eenmaal kon eten, het niet ophoudt! Na drie weken behandeling met Silvets zijn nu de eerste visuele resultaten bereikt! De broek is breder geworden en de weegschaal heeft 5 kg minder laten zien! Uiteindelijk heb ik uiteindelijk in twee maanden 12 kilo weggegooid!!

Geen restrictieve diëten en oefeningen! Ik ben zeer tevreden met de resultaten! Dankzij Silvets was ik niet alleen bevrijd van overgewicht, maar leerde ik ook gezond eten! Ik kan met mijn hand op mijn hart schrijven dat Silvets mijn beproefde en geteste recept is voor afslanken dat ik u ten zeerste aanbeveel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *